Tel: 0944 289 563
Email: infracaleo@gmail.com


Certifikáty:
  • Úsporné
  • Kvalitné
  • Spoľahlivé
  • Rýchla realizácia
  • Za rozumnú cenu

Aktuálne realizacie tu:
facebook
Facebook profil


Hľadáme montážne
a obchodné firmy
na predaj systému
Caleo®

Tovar posielame kuriérskou spoločnosťou.


Zásady ochrany osobných údajov




Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.
Vyhlásenie spoločnosti

Spoločnosť e-up s.r.o. ičo: 44733631, prevádzkovateľ internetového stránku infrapodlahovekurenie.sk.


Vyhlasujeme, že všetky naše systémy sú chránené proti zneužitiu osobných údajov a všetky osobné údaje sú považované za prísne dôverné a zaobchádza sa s nimi vždy v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov.

Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.


Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?

Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), telefónny a e-mailový kontakt. Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.


Prečo tieto údaje potrebujeme?

Na vybavenie vašej objednávky potrebujeme vedieť, za akých podmienok a kam ste si tovar objednali dodať.

Ostatné informácie o tovare, prístup do katalógu, recenzie a pod. nie sú registráciou podmienené.


Môžem tieto dáta zmeniť alebo odstrániť?

Fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.


Čo mám robiť, ak sa domnievam, že s mojimi dátami nie je nakladané správne?

V prípade, ak sa domnievate, že s vašimi osobnými údajmi nie je nakladané v súlade so zákonom, môžete sa, okrem možností daných zákonom, tiež obrátiť na nás, môžeme postup v konkrétnom prípade preveriť a okamžite zjednať nápravu.

Moderné, kvalitné, úsporné vykurovacie technológie!



Náklady:

Investície:
.

Kontaktujte nás!

  • Bratislavský
  • Trnavský
  • Trenčiansky
  • Nitriansky
  • Žilinský
  • Banskobystrický
  • Košický
  • Prešovský
Infolinka:
0944 289 563,

E-mail:
infracaleo@gmail.com


Vykurovací film Vykurovacie rohože Infrapanely Termostaty
Najlepšie riešenie vykurovania Vykurovací systém pod keramickú dlažbu. Úsporné infrapanely Možnosť dodatočnej inštalácie! Riadenie vykurovania pomocou inteligentných termostatov.
Kontakt


Tel: +421 944 289 563,
+421 949 545 475,

e-mail: infracaleo@gmail.com

Adresa:
Slnečná 838/19,
991 28 Vinica,
Slovakia


Všetky práva vyhradené. Copyright © Powered by E-UP s.r.o. ...

WWW.INFRACLEO.SK



Podlahové kúrenie InfraCaleo - Moderné, kvalitné, úsporné vykurovacie systémy, úsporné kúrenie za rozumnú cenu € Super cena!
REALIZÁCIA VYKUROVACIEHO SYSTÉMU PO CELOM SLOVENSKU!
Infolinka: 0944 289 563, 0949 545 475
E-mail:infracaleo@gmail.com